LINKS
ABOUT

MOOI WERK MAKERS

Kesseldallaan 12/303

B-3010 Kessel-Lo

BE 0563.711.045

bart@mooiwerkmakers.be

Tel: +32 468 12 06 08

SOCIAL
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle

Icons made by Eucalyp from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY

Maak werk van een duurzaam loopbaanbeleid met subsidies van ESF

August 14, 2018

 Het ESF lanceerde voor de derde maal dit jaar een oproep voor projecten die de werkbaarheid van jobs van werknemers verbeteren door het introduceren van een duurzaam loopbaanbeleid. Met andere woorden: heeft je organisatie de intentie, of wellicht al concrete plannen, om met de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers aan de slag te gaan? Dan is nu het moment om subsidies aan te vragen!

 

De Mooi Werk Makers begeleiden jou graag van A tot Z bij de opmaak van jouw ESF projectaanvraag in het kader van de oproep Duurzaam loopbaanbeleid. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar ben je ook zeker dat de aanvraag juist gebeurt.

 

Lijkt dit jou iets of wil je meer weten?

Neem met ons contact op. Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek.

 

Bart Moens

+32 468 12 06 08

bart@mooiwerkmakers.be

 

 

 

 

Oproep 445: Werkbaar werk - Duurzaam loopbaanbeleid

 

Voor wie?

Alle ondernemingen zowel profit als non-profit , sociale economie en het normale economische circuit gelegen in het Vlaamse gewest. Zowel snelle groeiers als mature organisaties komen in aanmerking. Je hoeft nog geen stappen gezet te hebben op vlak van een duurzaam loopbaanbeleid.

 

Welke HR-acties worden ondersteund?

Acties die betrekking hebben op het introduceren van zinvolle en werkbare loopbanen. Denk aan acties rond werving en selectie, onthaal, work-life balance, competentiebeleid, leiderschap, jobinhoud en uitstroom, etc. Hierbij kan je kiezen voor acties op korte termijn - zogenaamde quick wins - en/of acties op middellange termijn - gesitueerd op een hoger strategisch niveau. Er wordt aangeraden om vooraf een werkbaarheidsanalyse te laten uitvoeren. Je kan hiervoor beroep doen op 

 

Hoeveel bedraagt het subsidiebedrag?

Per project kan maximaal een subsidie van € 80.000 toegekend worden. Voor KMO's is een private inbreng voorzien van minimaal 30%, voor grote ondernemingen is dit 50%.

 

Wanneer moet je project ingediend worden?

Het project moet uiterlijk 31 oktober 2018 middernacht ingediend worden. De beslissing wordt gecommuniceerd vóór eind januari 2019. De goedgekeurde projecten kunnen van start gaan op 1 februari 2019. Je hebt vervolgens 12 tot 18 maanden om de geplande acties te voltooien. Je rapporteert 1 of 2 maal (afhankelijk van de duurtijd van het project) en ontvangt reeds een voorschot bij goedkeuring.

 

Klik hier voor een uitgebreide toelichting over deze ESF oproep

  

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Sturen op job crafting bij medewerkers: een noodzakelijke paradox

July 31, 2018

1/2
Please reload

Recente berichten

May 24, 2017

Please reload

Archief