top of page

di 27 okt

|

Live webinar

Job redesign: sleutelen en laten sleutelen

Job redesign betekent het werk op een slimme manier herinrichten met als doel talent in én buiten de organisatie optimaal te benutten.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Job redesign: sleutelen en laten sleutelen
Job redesign: sleutelen en laten sleutelen

Tijd en locatie

27 okt 2020, 19:30 – 21:00

Live webinar

Over het evenement

U heeft het wellicht in de eigen organisatie gemerkt. Het COVID-19-virus heeft de werkvloer en de manier van werken op zijn kop gezet met vaak een herverdeling van taken en rollen binnen teams. Het idee om werk anders in te richten is niet nieuw en is al vele jaren bekend onder de naam Job redesign met termen als job crafting, job carving en inclusief job design. Job redesign staat voor een innovatieve aanpak waarbij het traditionele denken in functies wordt doorbroken. Organisatiestructuren tegen het licht houden, functies uiteenrafelen in taken of collega’s onderling laten wisselen van taken, kan helpen om de instroom en retentie van talent te bevorderen.

Deze webinar maakt deel uit van het project 'Fit for the future'. Met dit project adviseert en ondersteunt Mooi Werk Makers organisaties uit Antwerpen bij het aanpakken van HR-uitdagingen ten gevolge van de COVID-19 crisis. Organisaties kunnen kosteloos gebruikmaken van deze dienstverlening dankzij de financiële middelen van stad Antwerpen.

Meer over het project: www.mooiwerkmakers.be/fit-for-the-future

Deel dit evenement

bottom of page