top of page

Wie we zijn

Wie zijn job graag doet, doet ze beter én houdt het werk ook langer vol. Niet onbelangrijk nu we met zijn allen langer moeten werken. Tegelijk moeten we ook meer mensen aan het werk krijgen. In de praktijk betekent dit dat we anders zullen moeten werken. Meer mensen aan het werk krijgen, hen (langer) aan de slag houden én anders laten werken: het lijkt niet altijd evident, maar het kan door talent optimaal en duurzaam in te zetten.

Bart Moens

 

Als arbeidsmarkt-expert heb ik veel kennis en ervaring opgedaan omtrent de arbeidsmarktvraagstukken waar bedrijven voor staan. Inzetten op talenten en het sleutelen aan werk zie ik als belangrijke sleutels in de aanpak ervan. Deze sleutels geef ik niet alleen mee aan werkgevers, maar ook aan de toekomstige professionals. Sinds 2018 ben ik als docent-onderzoeker in HRM verbonden aan de Odisee hogeschool en de UC Leuven-Limburg. Ik ben tevens een door TNO gecertificeerd Baaningenieur.

Mooi Werk Makers werkt samen met partners om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Guido Van Nuffelen 2019_edited.jpg

Guido Van Nuffelen​

 

Met een trackrecord van meer dan dertig jaar in strategie- en organisatieontwikkeling, ligt Guido zijn passie bij de match tussen u als werkgever, de mensen in uw organisatie, uw klanten en stakeholders. De verwachte lange termijn (=strategische) resultaten komen voort uit de samenwerking van de gehele organisatie.

Logo-orchestri.png
bottom of page